erre_que_erre_design

 

Màquines recreatives

Empresa especialitzada creant màquines recreatives

UNA VIDA DEDICADA AL JOC,
UNA VIDA 100% FEELINGWARE?

Això és el que ofereix ERREQUERRE, una empresa nascuda de la unió de diversos professionals que sumen més d'un segle d'experiència al sector del 'gaming' i cadascun d'ells gaudeix d'un reconegut prestigi al mercat espanyol.

A ERREQUERRE estem acostumats a treballar en contacte amb direcció o product manager de moltes de les grans empreses del sector. El nostre 'know-how' discorre per un ampli ventall de joc presencial de casinos, salons o bars, fins al nou segment online, ja siguin slots, bingo, poker o ruletes.

ERREQUERRE, sobre la base d'acords amb empreses dedicades a la creació de plataformes digitals, en disposició d'oferir productes "clau en mà". El nostre equip de disseny i desenvolupament treballa de forma coordinada, ja sigui ajustant-se a les especificacions concretes del 'GameBook' o ben començat el projecte des de zero, aportant la creació, disseny del tema i propostes de jocs.

La nostra experiència en disseny d'entorns de joc comunicatius, agradables i il·lusionants, alhora que funcionals, juntament amb la diversitat d'estils gràfics capaços d'oferir, ens porta a creure que disposem de les eines suficients per afrontar els reptes de creació, disseny i realització de qualsevol projecte.

Actualment conjuguem tècniques tradicionals d'il·lustració i animació amb les eines més noves, inclòs el 3D. ERREQUERRE col·labora tant amb empreses que no disposen de departament de producció propi i amb les quals només necessiten un suport circumstancial o determinat.